Imatge o vídeo destacat
foto 11è Sopar Llenties Solidàries

Més de 500 persones a les Llenties Solidàries

507 persones es van inscriure a l’11è Sopar de Llenties Solidàries que va tenir lloc el passat dijous 27 d’abril a l’Escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi. La participació ha crescut en més d’un centenar de comensals respecte la última edició de 2019, amb una recaptació total de 20.200 euros.

Després de dos anys sense celebrar el Sopar de forma presencial, mig miler de persones van tornar a retrobar-se en els menjadors de l’Escola. Destaca la participació de promocions joves, com la de de 2021 que va omplir dues taules amb 55 nois i noies inscrits.

A banda de les mares, pares, alumnes, exalumnes i personal de l’Escola, també van gaudir del Sopar multitud de famílies de Badalona que participen en els projectes del Centre Sant Jaume. 

Una vegada més, l’empresa que gestiona el menjador de l’Escola, F Roca SL, va ser l’encarregada de cuinar les llenties; un servei que ofereix de forma gratuïta des de la primera edició del Sopar, l’any 2012. Com a novetat, aquest any l’equip de xefs professionals va comptar amb l’ajuda de tres nois i noies del Centre Sant Jaume que participen en els diferents tallers de cuina que porta a terme F Roca a les instal·lacions de l’entitat a Badalona. També cal esmentar la col·laboració de Carme Ruscalleda que va dissenyar la recepta d'enguany.

24 persones van guanyar algun dels premis del Sorteig, gràcies a la col·laboració d’empreses i persones particulars que han donat algun regal. Es tracta dels restaurants Celler Montrubí, Gerbard, Bistró Mató de Pedralbes, el Restaurant Pedagògic Loiola, la xef Marga Freudenthal, Cellers Blanch, Vins & Co, Peix a Casa, Vermouth Perucchi, Cava Torelló, La Solella, Cuick, La Joya Foods i ColaCao.

Aquest any, el Sopar ha coincidit amb la celebració dels 25 anys que compleix el Centre Sant Jaume. Amb aquest motiu, alumnes de l’Escola havien preparat diversos elements decoratius i moltes de les persones que van assistir al Sopar, havien participat prèviament en l’acte commemoratiu que va tenir lloc al saló d’actes de l'Escola.

Pots mirar totes les fotos del Sopar aquí.