Imatge o vídeo destacat
foto camp de treball

Comencen les activitats d’estiu del Centre Sant Jaume, ens ajudes?

El dia 27 de juny el Centre Sant Jaume inicia les activitats d’estiu. Gràcies al Casal d'Estiu, el Camp de Treball i la Transpirenaica Social Solidària188 infants i joves podran gaudir d'una proposta de lleure educatiu gratuïta i de qualitat durant les seves vacances escolars.

L'activitat està dirigida a infants i joves que participen a l’entitat, però també a altres nens i nenes de Badalona en situació de vulnerabilitat. Són infants i adolescents que difícilment podrien accedir a les opcions que s’ofereixen des de l’àmbit privat, malgrat que el lleure educatiu sigui un dret reconegut en la Convenció dels Drets dels Infants de les Nacions Unides.

Des del Centre Sant Jaume hem iniciat una campanya a migranoderena per recaptar fons que ajudin a finançar aquestes activitats. Els donatius es poden fins al 19 d’agost a https://www.migranodearena.org/ca/repte/verano-joven-2022 i es podran beneficiar d’una desgravació del 80%.

Anima’t i col·labora!

El Casal d'Estiu

Entre el 27 de juny i el 19 d’agost tindrà lloc el Casal d’Estiu amb 160 places disponibles dividides en 4 torns de 2 setmanes. La gran majoria de les activitats es faran dins les instal·lacions del Centre Sant Jaume, però també hi ha previstes escapades a la piscina, a la platja i altres sortides a l’aire lliure. Tal i com està ideat, el Casal d’Estiu del Centre Sant Jaume permet a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys trencar amb la seva realitat quotidiana i gaudir de tot un seguit d’activitats lúdiques cada matí de dilluns a divendres durant un mínim de 15 dies.

El Camp de Treball

Des del Centre Sant Jaume també estem treballant en una nova edició del Camp de Treball dirigida a joves a partir dels 12 anys. El proper 27 de juny part de l’equip educatiu marxarà amb 30 nois i noies al campament juvenil del Solell del Corredor durant 6 dies i 5 nits!

La Transpirenaica Social Solidària

Entre el 8 i el 12 de juliol 3 nois i noies de l’entitat es calcen les botes per participar en una de les etapes de la Transpirinenca Social Solidària, una travessa des del Cap d’Higuer (País Basc) fins al Cap de Creus (Catalunya) en la que hi participen 200 joves de diferents entitats socials. Són 700 kilòmetres pel Pirineu per afavorir la inclusió social i autonomia dels nois i noies.