Imatge o vídeo destacat

17.026 euros recaptats amb les Llenties Solidàries 2022!

224 persones han col·laborat en la campanya de Llenties Solidàries 2022, una edició que ha seguit l’estel de l’any passat, quan es va decidir canviar el format Sopar per un Concurs de cuina.

Gràcies a la generositat dels nostres donants, hem aconseguit recaptar 17.026 euros que destinarem íntegrament a finançar els projectes amb els infants, joves i famílies que participen a la nostra entitat. Moltes gràcies!

Tal i com podeu veure en el vídeo, la guanyadora de Masterxef Júnior, Lu Pérez, ha repetit com a presidenta del Jurat i ella mateixa s’ha encarregat d’anunciar les guanyadores dels dos davantals del Centre Sant Jaume: les llenties marineres de Cèlia SanMartí i el plat multicolor de Leticia Martínez-Gil.

Per la seva banda, els joves de Centre Obert han escollit a l’atzar les persones guanyadores dels diferents premis del Sorteig aportats per les empreses Perucchi, Vins&Co, MiT Espai de Cuina, Cellers Blanch, Restaurant Celler Mont Rubí i Bistro Mato. Es tracta de tres àpats per a dues persones, una classe de cuina, tres cates de vi dobles, tres lots de vermouth, tres ampolles de vi i un Escape Room per gaudir en família.

Aquest any les Llenties Solidàries complien 10 anys. Una dècada sumant aliances i ampliant la família del Centre Sant Jaume. Són moltes les persones que heu dedicat ganes, temps i recursos a poder seguir celebrant aquest esdeveniment solidari tan important per a la sostenibilitat econòmica de la nostra entitat i no us podem estar més agraïts! Estem parlant de tot el conjunt de donants, però també de la comunitat educativa de Sant Ignasi (professorat, estudiants, famílies, AMPA i Antics Alumnes) i l'empresa F.Roca SL i la seva directora, Àngels Roca, que han col·laborat amb les Llenties des del primer Sopar, el març de 2012.

Tampoc podem oblidar els xefs que ens han acompanyat en aquests dos anys de Llenties reinventades: Carme Ruscalleda, Ada Parellada, Lu Pérez, Carles Gaig, Oriol Rovira, Eduard Xatruch, Rafuel, Marga Freudenthal, Balbina García i Joan Lago.

En nom de tot l'equip del Centre Sant Jaume, gràcies per fer-ho possible!