Imatge o vídeo destacat
Foto V Torneig de Pàdel Solidari a benefici del Centre Sant Jaume

El V Torneig de Pàdel Solidari recapta 4.230 euros a benefici del Centre Sant Jaume

Una vuitantena de jugadores i jugadors es van donar cita ahir al club Star’s Padel de Cornellà en la V edició del Torneig de Pàdel Solidari a benefici del Centre Sant Jaume.

Entre inscripcions, aportacions voluntàries de Pista 0 i els diners de la rifa, es van aconseguir recaptar 4.230 euros que aniran destinats íntegrament a finançar els diferents projectes que realitza l’entitat.

Malgrat l’amenaça de pluja, el sol va acompanyar durant tota la jornada a les 41 parelles que van disputar el Torneig. Mar Marcos i Sergi Luria van guanyar en la categoria mixta. Per la seva banda, la parella formada per les germanes Silvia i Helena Sala van proclamar-se vencedores en categoria femenina i  Pablo Estevan i David Gutiérrez es van imposar en el grup masculí; el més nombrós amb 21 parelles inscrites.

Al final del dia, el director del Centre Sant Jaume, Grau Usseti, no podia sentir-se més content. "Estem molt agraïts a tothom: a l’Associació d’Antics Alumnes i a l’AMPA de l’Escola Jesüites Sarrià-Sant Ignasi perquè es deixen la pell en l’organització d’aquesta jornada esportiva i solidària; als propietaris del Club Star’s Pàdel perquè ens cedeixen aquestes magnífiques instal·lacions i a la trentena de voluntàries i voluntaris que cada  any ens donen un cop de mà. Res de tot això seria possible sense elles i ells". 

Ussetti  també va fer una menció especial a les empreses que donen els seus productes a la rifa solidària. Es tracta dels restaurants Gerbard, Silvestre, Can Frai i el Restaurant Pedagògic Loiola, així com les empreses MartiDerm, Esdemercado, Sasco Esports, B-hole i BERTUS cervesa artesana.

Gràcies a totes i tots!

Mira't totes les fotos a aquí