Imatge o vídeo destacat

Els tallers de l'Activa't: orientació per aconseguir una primera feina

Un dijous de cada mes joves que estan en recerca activa de feina tenen una cita al Centre Sant Jaume en clau d'orientació laboral. Amb un espai compartit, els joves fan dinàmiques d'autoconeixement, test d'habilitats professionals i tallers per apoderar-se.

La finalitat és que assoleixin les eines necessàries per establir un objectiu vital, ja sigui acadèmic o professional”, explica l'educadora Cristina Sánchez. La proposta els ofereix orientació personalitzada que els ajuda a determinar quins estudis cursar, saber a què es volen dedicar professionalment i a fer recerca activa per aconseguir una primera feina.

L'equip educatiu, junt amb la Teresa, que és voluntària, hi treballen ells tant en grup com de forma individual, segons les necessitats. I les sessions tenen lloc els dijous a la tarda. A banda dels joves que formen part del projecte a dia d'avui, també s'hi convoquen joves que hi hagin participat els darrers anys.