Imatge o vídeo destacat

“La festa major de Sant Ignasi mostra una escola dinàmica i amb valors”

Amb un tastet de menjar típic del Marroc i d’Armènia. Així es van presentar dissabte la Touria, la Fàtima i l'Ani a la Festa Major de L’Escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi. Són mares vinculades al Centre Sant Jaume que van permetre a l’entitat participar un any més d’aquesta celebració.

L’equip va comptar amb una parada pròpia. Hi oferien un petit tast gastronòmic i una tassa de tè. Voluntàries i professionals del centre van dinamitzar també un espai de creació de xapes i imants, i per pintar mandales. Una ocasió per donar a conèixer l’entitat als pares i mares que s'apropaven.

“La festa major de Sant Ignasi mostra el caliu d'una escola dinàmica i amb valors”, expliquen des de l'equip del Centre Sant Jaume. Organitzada per l'AMPA, la festa compta amb la col·laboració de tota la comunitat educativa i hi ha activitats adreçades a infants i adults.