Imatge o vídeo destacat

Festa Major Sant Ignasi Sarrià (2012)

FES-TE VOLUNTARI


El passat 12 de maig diferents representants del Centre Sant Jaume vam participar de la Festa del Sant Ignasi Sarrià. Nosaltres, que ens sentim part del Sant Ignasi, intentem que aquest dia ens permeti explicar una mica més a les famílies de l’escola què fem i amb qui ho fem. Volem que, tot i la distància, ens sentiu ben a prop.

El conjunt del Centre Sant Jaume s’involucra en aquesta festa: direcció, equip educatiu, noies,  famílies i, gràcies un cop més, els i les voluntàries del centre.

Les noies del centre van estar tot el dia aportant color amb trenes i extensions a més de 150 nenes que van voler canviar el seu “look” per uns dies. La directora del Centre i la Núria Morera (voluntària del centre), al peu del canó, van estar donant-los un cop de mà.

Enguany hem intentat aportar algunes novetats per millorar la dinàmica de l’espera de les noies i famílies que les acompanyen per realitzar les trenes. Un marcador tricolor, numeració pel torn de matí i el de tarda... Pel proper any, noves millores!

Una família en representació del centre va tornar a col·laborar amb la preparació de menjar i begudes típiques del Marroc. Val a dir que enguany s’ha acabat tot el menjar abans de l’hora del dinar, així que pel proper any... en prenem nota!

L’equip educatiu va facilitar l’espera de la cua de les trenes de les més petites i dels més petits amb un taller de xapes amb l’eslògan: FES-TE VOLUNTARI. Els colors i la màgia del procés van endolcir una mica l’espera per les trenes.

I els voluntaris, com no, van desenvolupar diferents tasques en funció de la necessitat: facilitar la logística, ajudar amb les trenes, etc. Gràcies un cop més!

 

Esperem que el proper any puguem apropar-vos una mica més a Badalona!!