Imatge o vídeo destacat

Festa Major St Ignasi - Sarrià

UN ANY MÉS ENS HI FEM PRESENTS
Com cada any, a la Festa Major de l'Escola Sant Ignasi - Sarrià, el Centre Sant Jaume va preparar diferents espais per compartir amb les famílies i nois/es de l'escola que es van apropar, ja fos per conèixer algunes de les famílies i nois i noies del centre i alguns plats típics dels seus països, o bé per passar pel saló de perruqueria i fer-se unes extensions al cabell.

Aquí us deixem algunes de les imatges que comencen a formar  part ja de la Festa Major de Sant Ignasi - Sarrià. El número d'extensions realitzades per les noies i  famílies del centre, per la directora del centre i les voluntàries supera el centenar! La majoria de noies van escollir els colors del Barça i, tal i com va pronosticar la Montse Soler, si se les deixaven fins el cap de setmana de la Final de la Champions, el Barça guanyaria el partit. I la va encertar!!