#larutinadadama

Quan va venir al Centre Sant Jaume, Adama Doumbia acabava d'arribar de Mali i passava per un moment difícil. Ara té 24 anys, és auxiliar d'infermeria i vol muntar una cadena de restaurants de cuina saludable.

aconseguits de

Donants

Falten


Fes un donatiu

Des del Centre Sant Jaume posem en marxa la campanya #rutines amb la que volem aconseguir 22.000 euros, el 10% del que costen les rutines dels 40 nens, nenes i joves en risc d’exclusió social que venen cada tarda al nostre Centre Obert.

De quin tipus de rutines estem parlant?

Parlem de rutines senzilles, però imprescindibles durant l’etapa infantil i juvenil. Rutines de joc, estudi, alimentació i activitat física que proporcionen seguretat i confiança i que aplanen el camí cap a l’èxit escolar, personal i vital dels infants i adolescents que acompanyem.

Al Centre Obert berenem, fem els deures, juguem, llegim, practiquem esport, sopem i parlem.

Com ens pots ajudar?

Fes un donatiu i ajuda’ns a construir més i millors #rutines per als infants i joves que venen al Centre Sant Jaume.

  Vull col·laborar

On destinarem els diners?

Som un equip de 10 professionals entre educadores, psicopedagogues i psicòlogues fent:

#larutinadeluisenrique comença molt d'hora al matí. Passeja el seu gos Duky una estona i després agafa el ferrocarril fins a la Universitat Autònoma de Barcelona, on estudia quart de Dret i primer de Criminologia.

Luis Enrique Vedia Añez va néixer a Bolívia, però va arribar a Badalona quan tenia 8 anys. Amb 16 va aterrar al Centre Obert del Centre Sant Jaume i ara amb 22, somia amb vestir-se la toga negra i convertir-se en jutge. 

Com ens pots ajudar?

Fes un donatiu i ajuda’ns a construir més i millors #rutines per als infants i joves que venen al Centre Sant Jaume.

  Vull col·laborar